Zakelijk Bellen

Goedkoop bellen voor het MKB of grootzakelijk bellers

zakelijk-bellen-besparen-mkb-telefonie

Voordelig zakelijk bellen met 0900bellen.com
Alle 0900BELLEN tarieven zijn vermeld inclusief 21% BTW! Dus als u tarieven vergelijkt met uw huidige aanbieder let hier dan vooral op.
Tarieven buitenland bellen

Ondernemers zijn de afgelopen decennia veel benaderd door nieuwe telecombedrijven om de telefoonrekening te verlagen. Omschakelen naar een nieuwe telecomaanbieder is omslachtig, brengen vaak veel kinderziekte’s met zich mee, en uiteindelijk blijkt de besparing niet zo hoog als wat destijds werd verwacht. Om nu nog over te stappen…de meeste MKBers hebben er geen behoefte meer aan.

Maar besparen met behoudt van uw huidige abonnementen en telecomaanbieder? 

En zo besparen tot wel 70%?

Dat kan met 0900BELLEN.com! Naar Nederland maar vooral naar buitenlandse nummers kunt u direct veel besparen, alleen door een 0900 nummer te bellen vóórdat u het buitenlandse nummer belt. Zorg dat u en uw personeel weet welke 0900 nummers gelden voor de meest gebelde landen. In de meeste telefoons kunt u ook de 0900 nummers voorprogrammeren in het contactgeheugen zodat u zelfs geen apart 0900 nummer hoeft te bellen.

De afrekening van de verbelde kosten worden geïncasseerd op uw normale telecomfactuur welke u periodiek ontvangt van uw telefonie aanbieder.

LET OP: per 1 juli 2013 vervallen de hoge mobiele toeslagen voor het mobiel bellen naar onze 0900 nummers. In plaats daarvan geldt er een toeslag voor het bellen naar een vast nummer. Zit dit in uw mobiele bundel dan bent u dus extra voordelig uit. Kijk ook HIER hoe u o.a. met een iPhone een 0900nummer kunt koppelen aan een telefoonnummer in uw contacten, handig! zo hoeft u niet meer 2 losse nummers in te toetsen.

Voor het bellen vanaf vaste telefoons geldt dezelfde toeslag, in enkele gevallen wordt het bellen naar 0900 nummers dus iets duurder, maar dus ook niet als bellen naar NL vast in uw bundel zit.

Samengevat:

Klanten die bellen met…  Bellen naar 0900-nummers… Want…
Mobiele telefoon met bundel Wordt goedkoper De extra 0900-kosten, die nu al gerekend worden, vallen vanaf 1 juli 2013 binnen de bundel
Mobiele telefoon zonder bundel Blijft gelijk Geen wijziging
Vaste telefoon mèt onbeperkt-altijd-bundel* Blijft gelijk De extra vaste kosten die per 1 juli 2013*** worden gerekend vallen binnen de bundel.
Vaste telefoon zonder onbeperkt-altijd-bundel Wordt duurder Vanaf 1 juli 2013 worden extra vaste kosten** bovenop de 0900-kosten gerekend.

*Bij een onbeperkt KPN Avond&Weekend-bundel vallen deze extra kosten alleen bínnen de bundel als er in de avond of in het weekend wordt gebeld.
** Deze extra vaste kosten zijn de kosten evenveel als voor het bellen naar Nederlandse vaste nummers (kosten per minuut en eventuele kosten per gesprek).
*** Voor KPN Vast Bellen (PSTN en ISDN) gaat de wijziging per 1 augustus 2013 in.

Hier vindt u enkele voorbeelden van telefonie aanbieders en hoe zij dit gecommuniceerd hebben naar haar klanten:

KPN

Ziggo

UPC

ZAKELIJK VAST OF MOBIEL BELLEN: TARIEVEN

Hier vindt u een tarievenvergelijking van meest gebelde landen.

Informatie over de 0900bellen tarieven voor het bellen binnen Nederland kunt u hier vinden.
Informatie over de 0900bellen tarieven voor het bellen naar het buitenland kunt u hier vinden.

TIP: sluit ieder telefoonnummer af met een hekje (#). Zo weet het systeem dat u alle cijfers heeft ingetoetst en begint het direct met het opzetten van het telefoongesprek. Zonder hekje (#) wacht het systeem even en dat is verloren tijd. Dus met het toetsen van een hekje verliest u geen geld maar bespaart u optimaal met 0900 bellen.

TIP: eerst een 0900nummer toetsen en dan het telefoonnummer kan soms lastig zijn. Lees HIER hoe u 0900 nummers en telefoonnummers kunt koppelen waardoor u vanuit de telefoon contacten niet meer hoeft te toetsen.

UA-40751547-1