Hoe werkt het

Ook goedkoop bellen naar het buitenland?

goedkoop bellen naar het buitenland

-U kunt direct goedkoop bellen en besparen naar elk telefoonnummer in het buitenland.

-U heeft dus geen aanmelding of abonnement nodig.

-Deze dienst werkt vanaf iedere telefoon, dus vast én mobiel, vanuit Nederland. Dus ook breedband telefoons van bijv. Ziggo, UPC, Tele2.

-Mobiel werkt goedkoop bellen met prepaid mobiel en mobiele abonnementen.

-Geen aparte factuur: omdat u naar een 0900 nummer belt rekent uw telecom provider met u af, gewoon op de factuur die u altijd al ontvangt.

-Deze service wordt berekend per verbelde seconde! Dus niet per hele minuut. Dus u betaald niet onnodig voor niet gebruikte gesprekstijd. Eén seconde gebeld? Eén seconde berekend!

Goedkoop buitenland bellen:

Hoe werkt het in 2 simpele stappen? 

1. Toets eerst het 0900 toegangsnummer.

Het juiste 0900 nummer verschilt per buitenlandse bestemming wat u wilt bellen. Dit 0900 toegangsnummer vindt u in de tarievenwijzer of in de tarievenlijst met alle landen, zie hier.

2. Toets het gewenste telefoonnummer in het buitenland.

Na de welkomstboodschap, toetst u 00-landnummer-telefoonnummer zonder de (0) voor het netnummer en sluit dan af met het ´#´ teken.
(bijvoorbeeld een gesprek naar Engeland: 00-44-123456789#).

TIP: sluit ieder te bellen telefoonnummer af met een hekje (#). Zo weet het systeem dat u alle cijfers heeft ingetoetst en begint het direct met het opzetten van het telefoongesprek. Zonder hekje (#) wacht het systeem even en dat is verloren tijd, en dus verloren geld. Dus met het toetsen van een hekje verliest u geen geld maar bespaart u optimaal om goedkoop te bellen naar het buitenland, ook met een mobiele telefoon.

TIP: eerst een 0900nummer toetsen en dan het telefoonnummer kan soms lastig zijn. U kunt 0900 nummers in uw contacten koppelen aan het te bellen telefoonnummer. Hoe werkt het? Lees HIER hoe u 0900 nummers en telefoonnummers kunt koppelen waardoor u vanuit de telefoon contacten niet meer hoeft te toetsen.

Alle tarieven van bellen om te bellen naar het buitenland vindt u hier: Tarieven buitenland bellen

 

UA-40751547-1