Tarieven Nederland

Goedkoop bellen naar Nederland

goedkoop-bellen-naar-nederlandNaast alle A-Z landen kunt u met 0900BELLEN ook goedkoper bellen naar Nederland, afhankelijk van uw huidige kosten. Zo kunt u flink besparen op het bellen naar vaste telefoonnummers of het bellen naar mobiele telefoonnummers in Nederland. Raadpleeg eventueel de tarieven van uw huidige telecomaanbieder en vergelijk deze met de voordelige beltarieven van 0900BELLEN.com

Bellen naar Nederland VAST:

-Bel: 0900-0781  en dan het nummer in Nederland, sluit af met een hekje (#).
Tarief: € 0,05 per minuut
(inclusief BTW, afgerekend per 1 verbelde seconde)

Bellen naar Nederland MOBIEL.

-Bel: 0900-0782  en dan het mobiele nummer in Nederland, sluit af meteen hekje (#).
Tarief: € 0,06 per minuut
(inclusief BTW, afgerekend per 1 verbelde seconde*)

Het starttarief is daarbij ook erg voordelig, slechts 4,5ct per geslaagde verbinding. Bij veel aanbieders is het starttarief 10ct.

*Een extra voordeel is dat uw verbruik per verbelde seconde wordt berekend en dus niet per minuut. Stel dat u 61 seconden belt dan betaalt u bij veel aanbieders per hele minuut, dus 2 minuten, terwijl u maar 61 seconden heeft gebeld. Bij 0900Bellen betaalt u de 61 seconden. Dit geeft u al een flinke besparing. Dus ook als u een voicemail krijgt en na 3 seconden ophangt, dan betaalt u bij veel aanbieders 1 hele minuut, dus 57 seconden teveel.

Per 1 juli 2013 kunt u ook voordelig bellen vanaf uw mobiele telefoon naar Nederlandse telefoonnummers. Dit geeft veel voordelen voor alle mobiele bellers die alternatief goedkoper willen bellen met behoud van het abonnement en telefoonnummer. Er is in 2013 een nieuwe wet aangenomen waardoor de hoge toeslagen komen te vervallen voor het bellen naar 0900 nummers. U betaalt nu alleen nog het normale tarief voor het bellen naar een vast nummer plus het 0900 tarief en éénmalig starttarief. Zit ‘bellen naar vast’ in uw bundel dan betaalt u dus geen toeslag en alleen het geldende 0900 tarief. Lees hier meer over de publicatie over mobiel bellen naar 0900 nummers.

TIP: sluit ieder telefoonnummer af met een hekje (#). Zo weet het systeem dat u alle cijfers heeft ingetoetst en begint het direct met het opzetten van het telefoongesprek. Zonder hekje (#) wacht het systeem even en dat is verloren tijd. Dus met het toetsen van een hekje verliest u geen geld maar bespaart u optimaal met 0900 bellen.

TIP: eerst een 0900nummer toetsen en dan het telefoonnummer kan soms lastig zijn. Lees HIER hoe u 0900 nummers en telefoonnummers kunt koppelen waardoor u vanuit de telefoon contacten niet meer hoeft te toetsen. Mocht uw toestel er niet bij staan dan kunt u dit op de website van het toestelmerk terugvinden.

UA-40751547-1